Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiling Haspengouw zoekt samenwerking

Tholen - Veiling Haspengouw is al een tijdje in volle beweging en startte in dat kader gesprekken over mogelijke samenwerkingsverbanden met diverse bedrijven in de sector. 2014 en 2015 zijn dan ook overgangsjaren voor Veiling Haspengouw, met de Ruslandboycot daar bovenop. Vorig jaar kwam Veiling Haspengouw met het plan STAM2020, waarin werd besloten om het roer om te gooien. De veiling stelde een nieuwe CEO (algemeen directeur), CFO (financieel directeur) én een nieuwe CCO (Commercieel directeur) aan. Momenteel schrijft Veiling Haspengouw aan een nieuw toekomstverhaal waar CEO Filip Vanaken zich niet langer kon in vinden Daardoor vond er vorige week een wissel plaats aan de top: Marijke Vanderstukken, voorheen financieel directeur, volgt Filip Vanaken op als CEO. De raad van bestuur wenst Filip Vanaken evenwel uitdrukkelijk te bedanken voor zijn jarenlange loyale inzet voor de veiling, de coöperanten en haar personeel.

Samenwerking

Volgens een artikel uit Het Belang van Limburg is Veiling Haspengouw in gesprek met diverse partijen rond een mogelijke samenwerking. Luc Bels, voorzitter van Veiling Haspengouw, bevestigt dat er gesprekken worden gevoerd, maar nog niet met wie. "We willen de veiling klaarstomen voor de toekomst en zijn bezig met reorganiseren en optimaliseren. Ook werken we aan het versterken van de banden en de communicatie met onze telers. De raad van bestuur en directie kijken momenteel ook naar eventuele samenwerkingen. Er worden al vroege conclusies getrokken door bepaalde media, maar hier wensen we verder niet op in te gaan. We zijn met partners aan het praten, maar er is nog niets concreet. We houden alle opties nog open. Eind mei wordt het nieuw Master Plan van Veiling Haspengouw VH 2.0 aan de coöperanten toegelicht om hen ook in de toekomst de aangepaste, nodige toegevoegde waarde te kunnen leveren."

www.veilinghaspengouw.be