Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verkrijgbaar van eind april tot midden mei

MonsterCots abrikozen

"Onze MonsterCots™ zijn maar zeer kort verkrijgbaar", zegt Daniel Moznett van Grower Direct: "We ontvangen de eerste producten rond 27 april en de aanlevering loopt tot ongeveer 17 mei. De productie ligt het hoogst tussen 1 mei en Moederdag".



MonsterCots™ zijn een beschermd product van Grower Direct. Het fruit heeft een zachte rode schil zoals een nectarine en de smaak van een abrikoos. Het is een speciaal abrikoosras dat wordt geteeld in Bakersfield en Fresno in Californië. "Het is een zeer populair en uniek stuk fruit met een hoog suikergehalte. Het eten van MonsterCots™ moet het dichtst mogelijk liggen bij de ervaring zelf een boomgaard in te lopen en de beste abrikozen te plukken om op te eten".


Nu Moederdag eraan zit te komen, zijn MonsterCots™ een gewild stuk fruit bij vaders en kinderen die iets lekkers en unieks voor hun moeder zoeken. "Niet zo zoet als je eigen moeder, maar de smaak komt in de buurt", grapt Moznett.

Doordat het fruit maar gelimiteerd voorradig is, zijn er maar een aantal retailers die MonsterCots™ verkopen. Deze bevinden zich vooral in het westen van de VS. Neem contact op met Grower Direct om een voorstel te ontvangen.




Voor meer informatie:
Daniel Moznett
Grower Direct
Tel: (+1) 209-931-7900
Publicatiedatum: