Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marijke Vanderstukken volgt Filip Vanaken op als CEO Veiling Haspengouw

Op donderdag 23 april beslisten de raad van bestuur van Veiling Haspengouw en algemeen directeur Filip Vanaken om hun samenwerking te beëindigen. Filip Vanaken was sinds begin september 2014 als CEO van de coöperatie aangesteld, ter vervanging van Renaat Kuipers. Hij werkte bijna twintig jaar bij de veiling, het merendeel van die tijd als financieel en administratief directeur.

De veiling schrijft momenteel aan een nieuw toekomstverhaal waar Filip Vanaken zich niet langer kon in vinden. De raad van bestuur wenst Filip Vanaken evenwel uitdrukkelijk te bedanken voor zijn jarenlange loyale inzet voor de veiling, de coöperanten en haar personeel.

Voormalig financieel directeur Marijke Vanderstukken neemt vanaf nu zijn rol over. De raad van bestuur oordeelde dat Marijke over die capaciteiten beschikt die de veiling nodig heeft om haar toekomstverhaal te schrijven. Marijke toonde de jongste maanden al meermaals dat ze doelgericht en doortastend te werk gaat en over de nodige capaciteiten beschikt om een team richting succes te leiden. Zij verdiende haar sporen al eerder binnen de bedrijfswereld. Zo was zij voor haar overstap in december 2014 naar Veiling Haspengouw jarenlang actief als managing director bij Galva Power Group.

Naast de nieuwe CEO, neemt de vroegere commercieel directeur Etienne Leclère de gloednieuwe functie op van aanspreekpunt voor de coöperanten. Zijn jarenlange vertrouwensband met de leden zal hem helpen om die belangrijke rol te vervullen.
 
Publicatiedatum: