Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Gelder introduceert Kleintje Vers en BijtRijp

Van Gelder groente & fruit uit Ridderkerk introduceert vanaf 29 april twee nieuwe merken, die inspelen op gezonde snackmomenten van de consument. Met Kleintje Vers introduceren zij portieverpakkingen gesneden groenten en fruit. BijtRijp is een assortiment fruit dat gegarandeerd perfect op beet is. Dit fruit wordt speciaal geselecteerd op herkomst, rijpheid en smaak.

Gerrit van Gelder, algemeen directeur bij Van Gelder groenten & fruit merkt op dat de groep bewuste consumenten steeds groter wordt en ook steeds vaker een gezonder alternatief verlangt. "Wat het probleem echter is, is dat het nog steeds de consument betreft met een druk bestaan en weinig tijd. Door het aanbieden van kant-en-klare verpakkingen spelen we in op deze gezondheidstrend."



Kleintje Vers: gezonde snackzakjes
Met Kleintje Vers verpakt Van Gelder kant-en-klare zakjes snackfruit en –groenten. Het assortiment omvat de welbekende snoeptomaatjes en appelparten, maar ook reepjes komkommer en wortel. "We willen een gevarieerd aanbod met gezonde producten, die ook nog eens lekker zijn", licht Gerrit van Gelder toe.
Door het flexibele productieproces kan iedere soort groenten en fruit worden verpakt. "We zijn al aan het testen met uiteenlopende producten, zoals koolrabi en kersen. Voorwaarde is wel dat het lekker moet zijn om te eten."



BijtRijp: geslecteerd Ready to Eat fruit
BijtRijp is het tweede merk dat Van Gelder in de markt introduceert. "Dit merk introduceren we om een kwaliteitslabel aan een bepaalde sortering producten te hangen. Door ons overweldigend assortiment merken we dat onze klanten soms last hebben van keuzestress. Als voorbeeld: we hebben zo'n vijf verschillende varianten sinaasappelen liggen. Voor iemand die een lekkere sinaasappel als handfruit wil aanbieden, is het knap lastig om dan precies de juiste variant te kiezen. Niet elke soort sinaasappel heeft dezelfde smaakbeleving. Met BijtRijp maken we een einde aan dit probleem."

BijtRijp omvat fruit dat speciaal geselecteerd is op rijpheid, smaak en herkomst. De productspecialisten bij Van Gelder bepalen iedere week welke fruitsoorten en –rassen gevoerd worden. Door dat alle producten handmatig worden verpakt, is de klant met BijtRijp verzekerd van een lekker stuk fruit. De producten Kleintje Vers en BijtRijp liggen op dit moment al in de schappen bij verschillende cateraars en bedrijfskantines.


Voor meer informatie:
Van Gelder
Gerrit van Gelder
Tel.: 0180-425077
gvangelder@vangeldernederland.nl 
Publicatiedatum: