Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardbeien in WeDe-verpakking



Bij Willem Dijk AGF zijn ze weer gearriveerd: Werkelijk Delicaat aardbeien. "WeDe staat voor ons delicatessenmerk Werkelijk Delicaat. We laten enkel topproducten pakken onder dit merk. De producten worden door echte specialisten geteeld voor echte specialisten! Al jaren worden er Hollandse aardbeien verpakt onder dit merk. Vandaag ontvingen we de eerste Hollandse zomerkoninkjes uit de kas in de WeDe verpakking", vertelt Willem Junior.



"We werken nu voor het tweede jaar met de nieuwe aardbeienverpakking. Afgelopen seizoen ontvingen we positieve berichten over de verpakking. Het label is gerestyled en het bakje is opvallend zwart waardoor de inhoud beter presenteert. De winkelier kan zich met de verpakking onderscheiden. De WeDe aardbeien zullen alleen verkrijgbaar zijn bij de betere AGF verkooppunten", besluit Willem, die poseert met een #WeDeaardbeienselfie
 


Publicatiedatum: