Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht Sjors Reeder (69)

Maandag is de in de AGF-sector welbekende Sjors Reeder, voorheen actief met bureau Reedijk, op 69-jarige leeftijd overleden. Er is gelegenheid om afscheid van Sjors te nemen en te condoleren op donderdag 23 april van 20.15 tot 20.45 uur in Uitvaartcentrum Enschede, Vredehof, Wethouder Beversstraat 104 in Enschede. De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.



Erik Postuma herinnert Sjors Reeder als een man met een Hart met hoofdletter H. "Hij had altijd aandacht voor de persoon achter de ondernemer en alle mensen die hij heeft geadviseerd of tegenkwam in de branche. In de loop van de jaren zijn dat er vele honderden geweest aangezien hij al decennialang zich op geheel eigen bijzondere wijze een bekendheid was in de AGF branche van groothandel tot de kleine zelfstandige zonder personeel. De laatste jaren was hij verbonden met Postuma AGF op basis van menswaarde zoals hij dat noemde. Eén van zijn grootste wensen was om iedereen tot zijn recht te laten komen en je beter te maken, niet alleen als ondernemer maar ook als mens. Hij was een positieve man die altijd kansen zag voor iedereen en een meester om het geloof in eigen kunnen van iedereen persoonlijk sterk te vergroten. Wij zullen hem missen, maar zijn gedachtegoed bewaren."

Publicatiedatum: