Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bert Nobel gaat samenwerkingsovereenkomst aan met Tiggelaar’s Fruit & Vegetables

"Cash & Carryhandel is me op het lijf geschreven"

Tholen - Bert Nobel en Klaas Tiggelaar zijn een samenwerkingsverband aangegaan om gezamenlijk hun handel in Venlo te vermarkten. Ze zijn ervan overtuigd dat ze elkaar, door hun jarenlange routine, vakmanschap, koopmanschap en vriendschap kunnen versterken. Bert Nobel voelt zich als een vis in het water in het Venlose. "Na een aantal jaren de loodsverkoop bij van der Staay te hebben gedaan, ben ik blij dat ik de mogelijkheid van hen heb gekregen om weer voor mezelf te gaan. Ik had de BV ANBE altijd aangehouden en heb het reuze naar mijn zin."



We zitten hier aan de 'Lijnbaan' van Venlo. De handel leeft hier nog echt. Er komen hier dagelijks veel mensen van allerlei nationaliteiten en daar kan ik mee lezen en schrijven. Je moet niet over je heen laten lopen, maar ik kan er alles tegen zeggen. Ze dingen hier ook af, maar in Rotterdam duurde het een week voordat ik van een pallet ijssla af was en hier een paar minuten. We krijgen behoorlijk wat klanten uit Duitsland over de vloer en daarbij versterkten we elkaar mooi. De Cash & Carry-handel is ons op het lijf geschreven. En dan zitten we nog eens op een zichtlocatie met 15 miljoen mensen binnen een straal van 100 kilometer."



Het dagelijkse retourtje Randstad-Venlo is voor Bert geen probleem "Als ik vijftien roofvogels heb gezien, ben ik er", grapt hij, en dan ben ik hier 's morgens vroeg. Klaas voert een totaalassortiment, dus daar kunnen de mensen hier sowieso voor terecht en daarnaast proberen we samen restpartijen te verkopen. Voor mij geen vier soorten sinaasappelen standaard in het assortiment, maar voor een pallet iets te rijpe mango's vind ik altijd een koper. Veel groothandelaren weten me te vinden voor hun restpartijen. We hebben genoeg handel en er zijn altijd kopers op zoek naar veel handel voor weinig geld."

Voor meer informatie:
Bert Nobel
Mob: 06-23597068
nobelvenlo@gmail.com