Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
23 t/m 25 april

Vandaag start AGF-beurs Freskon in Griekenland

Helexpo, organiseert deze week de beurs Freskon in Griekenland. Het is een internationaal event voor de AGF-sector. De beurs vindt plaats in het Thessaloniki International Exhibition Center van 23 t/m 25 april met steun van de Griekse Vereniging van verpakkers en leveranciers van verse groenten en fruit. Freskon wil de leidende beurs worden voor de groenten- en fruitsector in de Balkan en Zuidoost-Europa.

Tijdens de beurs is het 'First International Cherry Congress' georganiseerd, dat plaatsvindt op vrijdag 24 en zaterdag 25 april 2015. Hier worden o.a. productieprognoses van wereldwijde belangrijke productielanden gegeven. Veel internationale sprekers, die systematisch bezig zijn met kersenteelt, gaan deelnemen en zullen innovatieve methoden en acties voorstellen om de teelt en distributie van de kers te optimaliseren.

Klik hier voor het programma van "1st International Cherry Congress".


Ook AGF.nl/Freshplaza is aanwezig op Freshkon voor een fotoreportage en interviews. Heb je input voor een artikel of ben je ook aanwezig op de beurs, stuur dan een mailtje naar gertrude@agf.nl

Voor meer informatie:
freskon.helexpo.gr
www.froutonea.com
Publicatiedatum: