Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Drie Nederlandse meesterkoks in Zwitserland

Limburgs aspergefeestje in de Alpen

Afgelopen weekend hebben de drie Nederlandse meesterkoks René Brienen, Luc Kusters en Hein Willemsen voor een culinair Limburgs aspergefeest in het Zwitserse Schwarzsee gezorgd. Voor een gezelschap van bijna 100 Zwitserse én meegereisde Nederlandse gasten kookten zij een gastronomisch zes gangen diner met een hoofdrol voor de Limburgse asperges.


Luc Kusters, René Brienen en Hein Willemsen (vlnr) hebben het goed naar de zin in Zwitserland

 
Voor sterrenkok René Brienen (Brienen aan de Maas) was het al de vierde keer dat hij door de Limburgse eigenaar Peter Roodbeen van de gerenommeerde Hostellerie Am Schwarzsee nabij Fribourg werd gevraagd om voor diens Zwitserse gasten Limburgse asperges te komen koken. Brienen werd tijdens de trip vergezeld door twee collega meesterkoks, namelijk Luc Kusters (restaurant Bolenius) en Hein Willemsen.
Publicatiedatum: