Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verpakking verlengt houdbaarheid kruiden 2-4 weken

Ser Pak is een Turks bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van Prolong Modified Atmosphere/Modified Humidity verpakking, ontworpen voor een volledige controle van de omstandigheden binnen de verpakking, voor verlenging van de houdbaarheid van verse kruiden.

Kruiden die worden verpakt en bewaard of getransporteerd in Prolong MA verpakking, gekenmerkt door grote waterdampdoorlaatbaarheid, kunnen 2 tot 4 weken langer bewaard worden. "We zijn al bezig met de productie van onze verpakkingen en proberen nu exporteurs en verpakkers van verse kruiden te bereiken," zegt manager Nazmiye Guler Akbulut.
 
De nieuwe verpakking maakt het exporteurs volgens Nazmiye mogelijk gebruik te maken van transport over land of zeevracht in plaats van luchtvracht. "Egyptische exporteurs bijvoorbeeld, die hun verse kruiden nu per luchtvracht naar Italiƫ transporteren, kunnen straks zeevracht gebruiken en zo kosten besparen, waardoor de prijzen omlaag kunnen"

volgens Nazmiye kiezen weinig verpakkers en exporteurs op dit moment voor MA verpakking, omdat ze hun kruiden het liefst via luchtvracht verschepen. "We willen onze producten aan exporteurs verkopen en hen de voordelen van Prolong MA verpakking laten zien. Met onze verpakking leveren ze niet alleen de beste kwaliteit aan hun cliƫnten, maar verbeteren ze ook de reputatie van hun merk."

Voor meer informatie:
Publicatiedatum: