Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
25-jarige samenwerking met Willem Dijk

Jaap Kodde (Flevostar) 65 jaar

Jaap Kodde van het aardappelbedrijf Flevostar is vandaag 65 jaar geworden. In 1988 namen Jaap en zijn vrouw Ria het bedrijf van Jaaps ouders over. Tot 2001 werd alleen de binnenlandse markt bevoorraad, daarna is er een enorme groei in het exportkanaal verwezenlijkt. In 2002 kwam Flevostar met een nieuw ras, Willem van Oranje genaamd, op de markt. Deze aardappel met zijn oranjekleurige schil is het 'eigen merk' van Flevostar. Naar vele landen over de gehele wereld worden nu de Flevostar-aardappelen getransporteerd.

Wil je Jaap feliciteren? Stuur dan een mailtje naar info@flevostar.nl


Jaap Kodde van Flevostar voor een wagen Willem van Oranje's

Flevostar en Willem Dijk 25 jaar
Jaap viert dit jaar niet alleen zijn 65e verjaardag, maar ook een ander jubileum. Hij levert zijn aardappelen namelijk al 25 jaar aan Willem Dijk AGF. Vijfentwintig jaar geleden ontmoetten Willem Dijk SR en Jaap Kodde elkaar op de veiling. SR was op zoek naar een partner om een compleet aardappelassortiment af te nemen. De klik tussen de twee heren was er meteen en er werden afspraken gemaakt. "Na 25 jaar is de samenwerking nog altijd sterker dan ooit", besluiten Jaap en Willem enthousiast.



www.flevostar.nl
www.willemdijk.nl
Publicatiedatum: