Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eetbare bloemen en planten voor BN'ers

BloomBites was afgelopen maandag tussen de BN'ers te vinden in restaurant Nacional in Amsterdam! Op het lanceringfeest waren onder andere de BN'ers Nikkie Plessen, Danie Bles en Renate Gerschtanowitz aanwezig.
 
Harper's Bazaar & Imedeen hebben afgelopen maandag een event genaamd 'age less-party' georganiseerd. De ageless Imedeen pil is in restaurant Nacional geïntroduceerd op een bedje van BloomBites. Naast de amusedecoratie, was BloomBites ook een groot succes als decoratie in de champagneglazen.



"Voor iedereen, dus ook de BN'ers, die zelf in de keuken of in de kruidentuin wil genieten van BloomBites kan vanaf nu de nieuwe potplanten serie van BloomBites kopen bij oa alle Intratuinen. Een serie van acht verschillende potplanten maken het gehele assortiment van de BloomBites lekkerder en gevarieerder dan ooit". zegt Bernadette.

Voor meer informatie:
BloomBites
Bernadette Kapteijn.
06-48404024
info@bloombites.nl
www.bloombites.nl
Publicatiedatum: