Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Reichenau-Gemüse is leverencier Edeka

Baden-Württemberg klaar voor paprika-oogst

In de paprika-kas van Reichenau-Gemüse in het Duitse Hegau is men weer volop aan het werk. De 250.000 paprikaplanten die in de eerste week van dit jaar geplant zijn, staan inmiddels namelijk klaar voor de oogst, meldt de Duitse website Fruchtnews.de.

Al sinds een paar weken zijn de eerste groene paprika's verkrijgbaar, maar nu start ook de oogst van de rode, gele en oranje paprika's. Juist deze bonte paprika's zijn erg geliefd bij de consument, aangezien ze kleur in het eten brengen. Normaal komt meer dan 90 procent van alle paprika's in Duitsland uit het buitenland, maar dankzij de moderne, 11 hectare grote kas in Hegau kunnen de consumenten in Baden-Württemberg en het zuiden van Bayern nu genieten van verse regionale paprika's.

De paprika' van Reichenau-Gemüse zijn uitsluitend verkrijgbaar in de supermarkten van Edeka Südwest en Edeka Südbayern onder het merk 'Unsere Heimat - echt & gut'.

Publicatiedatum: