Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Praxas introduceert luchtreiniger voor vrachtwagen

Praxas introduceert een luchtreiniger speciaal bedoeld voor vrachtwagens. Tijdens het transport van dervingsgevoelige producten biedt dit product de meest effectieve manier om ethyleen, schimmels en bacteriƫn te verwijderen. Er zijn veel transportbedrijven die geconditioneerd kunnen vervoeren. Versproducten zoals groenten, fruit, bloemen en planten worden snel blootgesteld aan risico's waardoor derving ontstaat. Dit betekent onnodige verspilling en dus minder rendement. De Miatech BioTurbo 100i gaat deze risico's tegen en draagt bij aan minder derving.



Belangrijk kenmerk van het product is dat het gebruik ervan geen gezondheidsrisico's met zich meebrengt door het unieke vier-fasen-systeem waarbij de voordelen van ozon worden benut, maar niet de nadelen. Bovendien neemt hij minimale ruimte in beslag door het compacte design en is er sprake van een laag stroomverbruik. Met de Miatech BioTurbo 100i brengt Praxas een innovatieve en veilige oplossing op de markt, die leidt tot minder verspilling van versproducten.

Voor meer informatie:
Praxas
Tel+31 (0)76 50 40 268
info@praxas.com
www.praxas.com
Publicatiedatum: