Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hittegolf op komst: Geen vruchtenijs, maar ijs met vruchten

Lekker buiten gezeten gisteren op het balkon of in de tuin? Genoten van de zon met een koel drankje? Volgende keer ook meteen een consumptiemoment van maken met wat verstopte groenten of fruit. Snij het fruit in stukjes en gooi het met wat water een paar uur in de vriezer. Niet alleen verfrissend en gezond, maar ook smaakvol.



Met de hedendaagse aandacht voor groenten- en fruitconsumptie en gezond eten en drinken voorzien wij wel enthousiasme voor deze ijsblokjes, terwijl de truc op zich natuurlijk al zo oud als de wereld is. In dierentuinen worden er jaarlijks veel meer AGF-producten ingevroren. Als het heel warm is, knagen ook de olifanten en de bavianen op wat fruitijs.






Publicatiedatum: