Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

India exporteert meer naar Rusland en Midden-Oosten

I.G. International Private Limited (IGIPL) is één van India's grootste exporteurs van vers fruit. Het bedrijf zint nu op een groter aandeel in de Indiase fruitexport. Vanuit Mumbai exporteert het al druiven naar Duitsland en Frankrijk, Rusland en het Midden-Oosten.


In 2013 en 2014 exporteerde India al ongeveer 52.000 ton druiven. 50% hiervan ging via het Verenigd Koninkrijk naar Europese landen. Rusland blokkeert de invoer van druiven uit de Verenigde Staten en importeerde dat jaar ongeveer 5200 ton fruit uit India. Ook Australische import legde de Indiase exporteurs geen windeieren.

Tarun Arora, Directeur van I.G. International: "Bijna elk land teelt zelf ook maar heeft de import nodig om het seizoen te overbruggen. De Verenigde Staten is de grootste druivenproducent gevolgd door Chili, Peru, Zuid-Afrika, Spanje, Argentinië."

 
Afgelopen maand verscheepte IGIPL de eerste lading bananen naar het Midden-Oosten. I.G. International verwacht de komende twee jaar een omzet van Rs 60 crore (ongeveer €900.000,-) van de bananenexport.
 
Voor meer informatie:
Shray Taneja
IG International
shray.taneja@iginternational.net
Tel: +91-22-66272000
Mobile +91-9619246872
www.iginternational.net
Publicatiedatum: