Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlands glaspaviljoen op World Expo Milaan

Van 1 mei tot 31 oktober 2015 vindt de EXPO Milano plaats. Het is de wereldtentoonstelling met dit jaar het thema "Feeding the Planet, Energy for life". Maar liefst 140 landen tonen er hun innovaties op het gebied van gezonde, veilige en voldoende voeding. De expo is 1,1 miljoen vierkante meter groot en zal meer dan 20 miljoen bezoekers trekken.



Glaspaviljoen
Het Nederlandse paviljoen op de World Expo 2015 is opgebouwd als een zomers festival met verschillende gekleurde tenten, zitplekken en foodtrucks waar vermaak en serieuze onderwerpen gecombineerd worden. Daar maakt uiteraard ook een glaspaviljoen deel van uit. De organisatie koos hiervoor vanwege de referentie met de glastuinbouw.

Edenparks, onderdeel van Smiemans Projecten, heeft de eer om het Nederlandse glaspaviljoen te bouwen, aangezien zij de expertise hebben op het gebied van publiekstoegankelijke gebouwen. Het Nederlandse bedrijfsleven en voedingsgerelateerde organisaties houden presentaties, bijeenkomsten en diners in het paviljoen."





20 miljoen bezoekers
In het paviljoen en in verschillende tenten laat Nederland zien waarom het wereldleider is in veel agrarische en agro-industriƫle sectoren. Zo is te zien hoe ons land omgaat met vraagstukken als voedselveiligheid, ecosystemen, biodiversiteit en de toepassing van nanotechnologie. Er zijn demonstraties, steeds wisselende tentoonstellingen en discussiebijeenkomsten over spraakmakende onderwerpen. En natuurlijk valt er een heleboel te proeven, zowel nieuwe uitvindingen als Hollandse lekkernijen in de foodtrucks.


Voor meer informatie:
Smiemans Projecten B.V.
Bovendijk 29
2295 RV Kwintsheul
Postbus 147
2670 AC Naaldwijk
Telefoon: 0174-638 000
E-mail: info@smiemansprojecten.com
www.smiemansprojecten.nl
Publicatiedatum: