Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Liefde voor spruiten bij Ukip-stemmers

De Britse partij Ukip (Uk Independence Party) is de laatste tijd gedaald in de peilingen. Uit een onderzoek over favoriete voedingsmiddelen van aanhangers van bepaalde politieke partijen bleek dat spruitjes de favoriete groenten waren van Ukip-stemmers. 
Het is een pijnlijke constatering voor de partij die alles uit Brussel - het centrum van de Europese Unie - haat.

Kantar voerde een onderzoek uit over het koopgedrag van verschillende aanhangers van politieke partijen. Conservatieve kiezers houden van avocado's en koffie. Aanhangers van de Green Party kiezen voor een eclectische mix van producten, waaronder groenten, kruidenthee, Franse kaas en mango's. Aanhangers van arbeiderspartijen kiezen voor losse thee, terwijl Ukip-stemmers het houden bij de traditionele theezakjes.

Tory-stemmers geven veruit het meest uit aan boodschappen, met gemiddeld £ 4370 (€ 6014) per jaar. De aanhangers van arbeiderspartijen besteden £ 3925 (€ 5401) per jaar. SNP-, Liberal Democrat- en Ukip-kiezers winkelen het meest bij discounters.

Publicatiedatum: