Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Reactie Jacqueline de Bruijn (ADB) op overname door AGRO Merchants Group

"Overname biedt kansen voor klanten en medewerkers"

Tholen - Gisteren kondigde de AGRO Merchants Group de overname aan van ADB Cool Company. Hiermee toont de Amerikaanse koel- en vrieshuisgigant haar groeiambitie in Nederland. Eerder kocht Agro Merchants ook al Coldstore Urk, Coldstore Wibaco, Harthoorn Groep in Barneveld en Opticool in Rotterdam. Het bedrijf beschikt daardoor over koel- en vrieshuizen met een totale capaciteit van ruim 170.000 m².

In een reactie vertelt Jacqueline de Bruijn trots te zijn dat ADB zich heeft aangesloten bij de AGRO Merchants Group. "We waren niet op zoek, maar deze groep is op ons pad gekomen en vervolgens zijn we in gesprek gegaan. Ik geloof zeker dat er synergie zal ontstaan met andere onderdelen van de groep. De wereld verandert en hiermee bieden we een sterk platform voor onze klanten en personeel. Zo kunnen we ook starten met de uitbreiding van ons huidige complex met 8.000 m2.

De huidige directie, Alex en Jacqueline de Bruijn, heeft aandelen in de AGRO Merchants Group genomen en blijft bij alle aspecten van het bedrijf betrokken. "We gaan door, we zijn nog jong", besluit Jacqueline, lachend.