Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Actrice gebruikt kroot als lipstick

De actrice Shailene Woodley heeft verklaard dat zij geroosterde rode bieten gebruikt als lipstick. De actrice van de film 'Insurgent' is een grote fan van natuurlijke schoonheidsproducten. In een interview met het blad Bon Appetit vertelde ze: "Rode bieten zijn geweldig. Als je ze roostert, krijg je een betere lipstick. Als ze rauw zijn, zijn ze minder sterk en geven een andere kleur af. Daarom rooster ik ze eerst. Ik gebruik mijn vingers om het op te brengen".

De 23-jarige ster is niet de enige beroemdheid die natuurlijk producten gebruikt. Blake Lively, de actrice van 'Gossip Girl' heeft van haar moeder geleerd de puntjes van haar haar voor het gebruik van shampoo in te smeren met olie of mayonaise. Op deze manier wordt het haar niet droog door het wassen.

Lupita Nyong'o, de actrice van '12 Years a Slave' gebruikt vette groenten tegen haar droge huid: "Mijn huid is van nature erg droog. Daarom gebruik ik avocado olie voor mijn gezicht en om mijn make-up te verwijderen".

Publicatiedatum: