Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
na Turbana-bananen en aardbeien nu ook aardwarmtekomkommers

Nieuwe truck en trailercombinatie voor Postuma AGF

Na de Turbana bananentrailer en de aardbeientrailer van Polderkoninkjes is het nu de beurt aan nummer drie, de aardwarmte komkommers van de Gebroeders Vahl uit IJsselmuiden. Sinds vandaag, dinsdag 31 maart, wordt de compleet nieuwe combinatie door Postuma AGF in gebruik genomen.



Er is gekozen voor een Scania G410 highline welke zeer zuinig is en voldoet aan de emissienorm Euro 6. De CO2 uitstoot van deze motor is dan ook zeer laag en verantwoord wat tegenwoordig steeds meer de norm is. Er zijn momenteel al steden waar je zonder deze norm niet meer in mag. De trailer is daarnaast voorzien van een geluiddempende vloer en klep.



Bij deze truck en trailer combinatie zijn de aardwarmte komkommers van de Gebroeders Vahl uit de Koekoekspolder te IJsselmuiden dan ook een prima aanvulling. De teelt met aardwarmte, heeft vele voordelen wat er voor zorgt de komkommers dan ook echt "groener dan groen" zijn. Ze zijn biologisch en duurzaam geteeld en tevens CO2 neutraal!



Voor Postuma past deze nieuwe combinatie uitstekend in de filosofie van het bedrijf en geeft dit wederom aan hoe het bedrijf de afgelopen jaren en nog steeds aan het groeien is. Postuma richt zich dan ook voornamelijk op de AGF specialist en geeft deze zo handvatten om zich te onderscheiden.


Publicatiedatum: