Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Easter Egg radijs populair met Pasen

"Easter Egg radijs zijn altijd zeer populair in de weken voor Pasen", zegt Ande Manos van Babe Farms. De radijs is aantrekkelijk voor consumenten door hun mooie kleuren. Hierdoor vrolijken ze elke maaltijd op. De radijs is verkrijgbaar in speciaalzaken in de Verenigde Staten.



Babe Farms teelt de Easter Egg radijs in de Santa Maria Valley in Californië. Ze zijn het hele jaar door leverbaar, maar het piekseizoen loopt van april tot aan oktober. De radijsjes worden tot bos gemaakt en verpakt op het veld en verkocht in dozen van 24 stuks. De bossen krijgen hun verschillende kleuren door de verschillende radijsrassen die worden aangeplant in dezelfde rij.

"De vraag neemt vaak een beetje af in de weken na Pasen, maar Easter Egg radijs blijven populair in de lente en zomer. Ze kunnen rauw worden gegeten, gekookt en gemarineerd. Hun smaak is redelijk gelijk aan die van de klassieke radijs, maar door hun kleuren worden ze extra speciaal".

Voor meer informatie:
Ande Manos
Babe Farms
Tel: (+1) 805-925-4144
ande@babefarms.com
www.babefarms.com
Publicatiedatum: