Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lidl Oostenrijk opnieuw één van de beste werkgevers van Oostenrijk

Lidl Oostenrijk werd op 19 maart in het 'Palais Ferstel' in Wenen voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot één van de beste werkgevers van Oostenrijk. In de categorie XL werkgevers eindigde Lidl als beste handelsonderneming op de derde plaats. 89 procent van de ondervraagden zien Lidl Oostenrijk als een zeer goede werkgever.

Ook dit jaar werden weer 500 medewerkers van Lidl Oostenrijk door het onafhankelijke en gerenommeerde 'Great Place to Work'-instituut anoniem ondervraagd. Vervolgens werden de resultaten objectief geanalyseerd. Daarbij zijn teamgeest, fairness, geloofwaardigheid, respect en trots de criteria die beoordeeld werden. Het resultaat: Lidl Oostenrijk kon de zeer goede resultaten uit het voorgaande jaar weer waarmaken en werd opnieuw tot één van de beste werkgevers van Oostenrijk benoemd. Daarbij kwamen het gezamenlijke werken als team en de interne communicatie binnen het bedrijf als bijzonder positieve punten naar voren.

Publicatiedatum: