Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Primeur Opperdoes 2015 gaat naar Willem Dijk AGF

Het allereerste kistje Opperdoezer Ronde 2015 gaat naar Willem Dijk AGF BV Al sinds 1988 koopt Willem Dijk AGF BV de eerste Opperdoezen via de veiling klok. In al die jaren is het slechts vier maal voorgekomen dat collega's de firma uit Enschede voor waren met deze primeur.



Hero Stam uit Opperdoes bracht dit jaar de primeur van de Westfriese delicatesse voor klok. Hero is een bekende promoter van de Opperdoezer Ronde die zich al jaren met veel passie inzet voor het culinaire piepertje. Het eerste kistje Opperdoezer Ronde is ook alweer doorverkocht. De Echte Groenteman Ronnie Weegink uit Hengelo en Uw Groenteman Pompoen uit Enschede hebben elk 3 kilo Opperdoezen. Beide specialisten kochten in het verleden ook al met enige regelmaat de eerste kilo's van deze primeur aardappel.



In AGF land is er altijd weer een gevecht over wie de eerste Opperdoezer Ronde koopt en dus bemachtigt. Opperdoezer Ronde uit de kas blijft de komende weken beperkt tot kleine aantallen. Verwacht wordt dat medio mei de eerste Opperdoezers buiten geoogst kunnen worden.


Voor verkoopinformatie:
Fer Smit
J.H. Wagenaar BV
0650-214685


Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF BV
Het Wolbert 1-11
7547 RA Enschede
T: 053 486 47 50
F: 053 432 59 80
W: www.willemdijk.nl
Publicatiedatum: