Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: opening Shanghai koelopslagcomplex in juli

Shanghai Pudong International Airport Cargo Terminal (PACTL) heeft aangekondigd een nieuwe opslag voor versproducten te openen in juli 2015 als de organisatie een certificaat van IATA heeft behaald.

De opslag zal een grootte hebben van 3500 m². Er zal een diepvriezer aanwezig zijn met temperaturen tot -18° graden Celsius, een aantal koele ruimtes met temperaturen tussen de 4° en 8° graden Celsius en een opslagruimtes waar de temperatuur tussen de 15° en de 25° graden Celsius ligt.

Er zullen ook X-ray machines worden geïnstalleerd, een ruimte van 1500 m² om te kunnen sorteren en speciale ruimtes om te kunnen laden en lossen. PACTL behoudt de optie om het complex met 550 vierkante meter te kunnen vergroten.

Er wordt nagedacht om te investeren in gekoelde dollies om de goederen binnen in het complex te kunnen verplaatsen. Er zal een geavanceerd IT-systeem geïnstalleerd worden dat verschillende soorten bedrijfsinformatie kan doorgeven, waaronder updates over de capaciteit en locatie. PACTL is een Chinees-Duits gezamenlijke onderneming tussen Shanghai Airport Group, Lufthansa Cargo en JHJ Logistics Management.

Publicatiedatum: