Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw op Freshplaza: dagelijks wereldwijd retail nieuws

Freshplaza bestaat 10 jaar!

Meer dan 15 jaar geleden startte Pieter Boekhout AGF.nl. Het idee was om nieuws en wetenswaardigheden te verzamelen over aardappelen, groenten en fruit en dit te delen met de Nederlandse AGF-sector. Na een aantal jaren merkte hij dat er ook internationaal vraag was naar dit soort nieuws. In 2005 introduceerde Pieter daarom Freshplaza.com. In de loop der jaren is het platform erg gegroeid. Een kenmerk van Freshplaza is dat het niet alleen de nieuwtjes uit de AGF-sector bevat, maar ook diverse innovaties, opvallende foto's en natuurlijk een dosis humor. Met de 'funny' onderin de nieuwsbrief heeft de lezer een welverdiende pauze tijdens een harde werkdag. De combinatie van serieuze berichten, innovaties en grappige berichten wordt gewaardeerd door de wereldwijde AGF-sector.

Fotoreportages

In de AGF-sector is het 'zien en gezien worden', dus velen houden er wel van om af en toe in de kijker te staan. Tijdens beurzen staan Freshplaza en AGF er om bekend dat ze van elke exposant een foto maken. De fotoreportages zijn tot nu toe elke keer weer een succes.

Andere websites
Vandaag de dag staat dagelijks een enthousiast team klaar, die werkt aan het overzicht van www.agf.nl, www.freshplaza.com, www.freshplaza.it en www.freshplaza.es. Als het gaat om tuinbouw hebben we ook nog www.groentennieuws.nl en onze internationale website www.hortidaily.com. Kortgeleden introduceerden we www.bpnieuws.nl, met al het nieuws over bloemen en planten. Wij werken nauw samen om de wereldwijde AGF-sector dagelijks te voorzien van al het nieuws. Maandelijks verdiepen we ons ook verder in bepaalde onderwerpen en bedrijven. Deze artikelen worden verzameld in ons blad Primeur. En last but not least publiceren we dagelijks het nieuws uit de biologische sector op www.biojournaal.nl.

Bedankt!
Freshplaza en natuurlijk AGF, wil al haar lezers, adverteerders en iedereen die ons ondersteunt, bedanken voor de input, het enthousiasme en de reacties op onze nieuwsbrieven. Dit was allemaal niet mogelijk geweest zonder jullie!

Nieuw! Wereldwijd Retail Nieuws
Freshplaza heeft sinds gisteren dagelijks een bericht met nieuws op het gebied van retail. Elke dag worden de belangrijkste artikelen van supermarkten over de hele wereld verzameld en in een bericht geplaatst op de website. Wil je weten wat er speelt bij de Aldi's en Lidl's en andere retailers van deze wereld? Check dan

www.freshplaza.com

Klik hier voor het Global Retail News-overzicht van gisteren.

Publicatiedatum: