Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paasactie bij Yex: verdien een slowjuicer

Ook dit jaar heeft Yex een speciale actie rond Pasen voor de trouwe klanten. Deze keer kunnen klanten een slowjuicer verdienen! Slowjuicer voor heerlijke sapjes op het werk. Met een slowjuicer pers je sap van hoge kwaliteit, meer sap dan met bijvoorbeeld een sapcentrifuge en met behoud van meer voedingsstoffen en enzymen. Een slowjuicer kan zowel harde als zachte groente- en fruitsoorten persen.

Met een slowjuicer kunnen onze klanten hun personeel van heerlijke gezonde sapjes voorzien. Perfect voor een Paasontbijt op het werk, maar natuurlijk ook daarna! De exotische groenten en fruit van Yex zijn natuurlijk perfect voor de lekkerste sapjes. Vanzelfsprekend zorgt Yex ook voor een paar lekkere recepten.



De actie loopt van week 12 t/m week 15. Als klanten in deze periode een bepaalde omzet bij ons realiseren, dan krijgen ze van Yex een slowjuicer. Iedere klant die er eentje verdient, krijgt bericht van zijn Yexpert en kan deze op afspraak ophalen in het nieuwe kantoor van Yex. Tijdens dit bezoek evalueren we de afgelopen weken en drinken we natuurlijk een gezond sapje.

Voor meer informatie:

Ben je klant bij Yex of wil je dat graag worden en wil je meer informatie over deze actie? Neem dan contact met de verkopers van Yex via telefoonnummer 0174 214 530 of via email: info@yex.nl

Wij wensen iedereen juicy Paasdagen!

Publicatiedatum: