Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
sap-tasting met Schulp tijdens 10 Miles & Marathon

Yzewyn breidt assortiment uit met koekjesmixen

Tholen - Groothandel Yzewyn heeft een prima jaar achter de rug. Ook 2015 zijn ze goed gestart. "De handel loopt naar tevredenheid", vertelt Tim Yzewyn. "Bij velen zie je dat de maanden februari en maart vrij moeilijk zijn, maar wij mogen gelukkig niet klagen. Een tegenvaller is de uitstel van de nieuwbouw van de groothandelsmarkt in Antwerpen. Daar is men nog steeds niet aan begonnen helaas. We hebben nu op de oude locatie nog iets bijgebouwd en het is nog vrij goed te doen, maar in de zomer wordt het moeilijker met de opslagruimte."



Koekjes
Yzewyn staat erom bekend dat ze regelmatig nieuwe zaken introduceren. Sommige daarvan zijn totaal niet gerelateerd aan groenten en fruit. "Eén van onze nieuwste introducties zijn de koekjesmixen van Dapeppa. Deze zitten in potten en onze klanten zijn enorm enthousiast over dit nieuwe concept. Velen verklaarden ons voor zot dat we dit gingen verkopen, maar tot nu toe loopt het als een trein. " Yzewyn & Co heeft een speciaal cliënteel, waaronder beenhouwers en verswinkels. "Onze klanten willen zich onderscheiden met speciale producten en wij vinden het leuk om 'out-of-the-box' te denken. Het concurrentieveld binnen de verssector neemt alsmaar toe en het is daarom zaak dat we ons onderscheiden om de klanten te bereiken en aan ons te binden. Kwaliteit, creativiteit, kennis en beleving vormen daarbij sleutelbegrippen binnen onze organisatie."



DVV Antwerp 10 Miles & Marathon

Yzewyn werkt nauw samen met haar leveranciers. "Met Bonfait organiseren we bijvoorbeeld workshops. Volgende week hebben we een speciale demo waarbij klanten worden uitgenodigd om producten te proberen en te degusteren." Een andere samenwerking die nog niet zo lang geleden van start is gegaan is die met Schulp. "Zij zijn sinds kort actief in België en wij zijn één van de verdelers van deze sappen. Om deze extra te promoten zijn we er in geslaagd om een stand te bemachtigen tijdens de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon. Hier komen ruim 40.000 mensen op af. We staan dan met de speciale Eerste hulp van Schulp-sappen, waaronder de smaak Rode Biet. Hiermee bereiken we precies de goede doelgroep, de sporter die gezondheid zeer belangrijk vindt. Daarbij presenteer ik diverse superfoods waaronder açaí-bessen, goji-bessen en fruitbars."

Voor meer informatie:
Tim Yzewyn
Yzewyn & Co
Groothandelsmarkt Antwerpen
Kielsbroek 4
+32 - (0)477 32 17 30
tim.yzewyn@yzewyn.com
www.yzewyn.com