Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
5 maart 2015

Brand bij AGF-handel in Berlijn

Op donderdagavond brak er een brand uit in een laaddock in een hal van 1600 m2 groot van de Berlijnse groothandelsmarkt in Moabit. De reden hiervan is onbekend. Er stond ongeveer 50m2 in brand. De brand brak uit op de begane grond van gebouw 134 bij de vleesafdeling. Volgens de eerste aanwijzingen is er niemand gewond. Twee van de schoonmaakmedewerkers, die in het gebouw waren tijdens het incident, kregen preventieve medicijnen.


Foto: BGM

Het onder controle krijgen van de brand bleek aanvankelijk moeilijk door een massieve rookontwikkeling. De Berlijnse brandweer moest een ventilator gebruiken om toegang te krijgen. Het strafrechtelijk onderzoeksbureau is een onderzoek gestart. Momenteel is de oorzaak van de brand nog onduidelijk.

Alle marktactiviteiten konden vlot worden voortgezet. Het magazijn is een onderdeel van de groothandelsmarkt van bijna 330 000 m2 in de Beusselstraat.
Publicatiedatum: