Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De nieuwste trends: bloemkool-pizzabodem en snijbiet

Trends komen en gaan, zo ook op het gebied van gezonde voeding. Wie echt bij de tijd is, kiest voor gestoofde snijbiet, een pizzabodem van bloemkool of een mix van boerenkool en spruiten. Hieronder vind je de nieuwste trends op het gebied van gezonde voeding.
  • Snijbiet is de nieuwe boerenkool: ook groen, ook ouderwets, ook gezond. Je kunt hem stoven of rauw in een salade stoppen.
  • Chilipepers zijn niet bepaald nieuw, maar toch de smaakmakers van nu. En laat alsjeblieft het zoutvaatje in de kast.
  • Kaniwa is net als quinoa een glutenvrije pseudo-graansoort, maar dan wat kleiner.
  • Bloemkool is het nieuwe koolhydraat. Wie echt eens even uit de band wil springen, bakt een pizzabodem van bloemkool.
  • Matcha is een stuk minder calorierijk dan kokoswater. Het is een poederachtige groene thee uit Japan, gemaakt met het volledige theeblad. Het zou allerlei genezende krachten bezitten.
  • Kalette, een overheerlijke mix van boerenkool en spruitjes.
  • Azijn met een smaakje. Er komen steeds meer verschillende azijnsoorten op de markt met natuurlijke smaken van exotische vruchten en kruiden.
  • Gezonde snacks. Chips zijn uit, op een feestje staan bakjes paprika, ongezouten noten en andere lekkernijen, die ook nog gezond zijn.

Bron: Welingelichte kringen

Publicatiedatum: