Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kennismaken met Freshng op 19 maart en 1 april

Ieder jaar biedt RPO de mogelijkheid om alle functionaliteiten van Freshng te bekijken en te beoordelen. Op donderdag 19 maart en woensdag 1 april (van 14.00 tot 16.00 uur) vinden deze Freshng software demodagen wederom plaats. Tijdens sessies wordt een goed beeld gegeven van de mogelijkheden die de Freshng-software u te bieden heeft.

De productspecialist van RPO toont op deze dagen de gebruiksvriendelijkheid en het onderscheidend vermogen van onze totaaloplossing. De basisfunctionaliteit van Freshng is voldoende dekkend voor de behoefte van ieder AGF-bedrijf, van groot tot klein. Handelstermen zoals inkoop, verkoop, voorraad en partijadministratie, tracking & tracing, fustadministratie en een volledig geïntegreerde financiële toepassing maken standaard onderdeel uit van de software. RPO's toepassing kenmerkt zich tevens door zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid aan de wensen van een bedrijf en zelfs aan die van de individuele gebruiker.

RPO begroet u graag op één van deze demodagen. Lees meer over het programma of schrijf je in via www.rpo.nl/agf-demodagen

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling Sales, Rick Rebergen of Paul van der Es, op telefoonnummer: 078-6818688.
Publicatiedatum: