Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan-Willem Schrijver nieuwe managing director van Locus Traxx Worldwide

Locus Traxx Worldwide, specialist in realtime temperatuur en locatie monitoring technologie heeft Jan-Willem Schrijver benoemd als nieuwe Managing Director voor de EMEA Branch in Transinne, België. Jan-Willem Schrijver treedt toe tot het groeiende team als Managing Director om de positie van Locus Traxx's in Europe, het Midden Oosten en Afrika te versterken.

In een sector waar technologiëen snel veranderen, is het van cruciaal belang bij te blijven met de actuele trends in de industrie. Locus Traxx Worldwide brengt baanbrekende nieuwe producten en diensten om klanten verder te helpen bij hun betrokkenheid om de voedselveiligheid in de supply chain verder te verbeteren. Vorig jaar introduceerde Locus Traxx de disposable GO ter grootte van een handpalm die online toezicht houdt op uw producten door het bijhouden van o.a. de locatie en temperatuur van vrachtwagens of containers.

Jan-Willem Schrijver is verantwoordelijk voor verdere omzetgroei in belangrijke markten en blijft Locus Traxx werken aan haar ambitie om een solide klantendatabase op te bouwen binnen Europa en de EMEA regio. Met zijn passie en 25 jaar ervaring in foodservice, logistiek en aardappelen, groenten en fruit ( AGF), is Jan-Willem de ideale kandidaat.

De heer Schrijver is geboren in Amsterdam, Nederland. Hij bracht tien jaar door in sales management bij Ahold's werkmaatschappij Deli XL, later onderdeel van de Bidvest group, één van de leidende foodservice groothandelaren. Vervolgens vervolgde hij zijn carrière als commercieel directeur bij Leen Menken Foodservice Logistics. In 2010 werd hij Manager Foodservice bij Vroegop Windig, een belangrijke speler in de AGF sector. Met een dergelijke gediversifieerde ervaring zal de heer Schrijver voor Locus Traxx de dienstverlening aanbieden aan klanten in diverse sectoren.

David Benjamin, President and CEO of Locus Traxx Worldwide: "Jan-Willem heeft een brede marktexpertise voor verse producten en in de logistieke sector. Als Managing Director voor Locus Traxx Worldwide EMEA zal hij onze wereldwijde aanwezigheid verder uitbreiden." De heer Benjamin voegt toe: "Zijn achtergrond en ambitie voor succes zal ervoor zorgen dat veel beslissers in de foodindustrie in de rij staan voor zijn advies."

Voor meer informatie:
jan-willem.schrijver@locustraxx.com
www.locustraxx.com

Publicatiedatum: