Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote belangstelling voor deelname aan AGF Detail 2015

De voorbereidingen voor AGF Detail, de vakbeurs voor versspecialisten die op 29 en 30 september in Houten Expo plaatsvindt, lopen voorspoedig. Inmiddels hebben al veel bedrijven zich aangemeld, waaronder Koppert Cress, Aviko, Peka Kroef, Toonen, Van Aarle, Veiling Zaltbommel, Postuma en Zespri. Naar verwachting zal de organisatie in september opnieuw 'full house' kunnen melden. Het centrale thema van de beurs is dit keer 'De kunst van verleiden'. Hiermee haakt de beurs in op het toenemende concurrentieveld binnen de verssector en de creativiteit, die nodig is om consumenten te bereiken en te binden.

Bruisende bron van inspiratie
AGF Detail staat bekend als een inspirerend platform voor versspecialisten, retailers, horeca ondernemers en andere professionals binnen de AGF- en foodsector. Vele proeverijen, demonstraties, voorbeeldwinkels, nieuwe recepturen, presentatietechnieken en bijzondere beursacties maken AGF Detail een bruisende bron van inspiratie. Frans Bolder van de firma Postuma: "AGF Detail is misschien wel de beste en mooiste food-beurs ooit. Een combinatie van overweldigende gezelligheid en zakelijke nuchterheid bijeengebracht in een unieke ambiance." De groothandel uit IJmuiden reserveerde al tijdens de vorige editie 70 m² standruimte voor de komende beurs in september.

Themapleinen
Voor bedrijven die zich op specifieke nichemarkten richten, zijn er op AGF Detail volop mogelijkheden. Op het Telers' Trots Paviljoen presenteren telers hun groenten, gezonde delicatessen en specialiteiten. Verder biedt AGF Detail een speciale laagdrempelige zone voor producenten van streekproducten. Er gaat immers niets boven de pure smaak van authentieke producten. Tegelijkertijd is er op de beursvloer aandacht voor Spaanse tapas, Griekse olijven, Italiaanse delicatessen, Marokkaanse tajinades en Aziatische producten. Leveranciers van deze 'wereldproducten' kunnen terecht op het World Foods plein. Ook het vorig jaar geïntroduceerde BioPlein krijgt dankzij het succes èn de explosief groeiende vraag naar biologische producten – op dit moment kiest reeds één op de drie huishoudens voor bio – in september een vervolg.

AGF Detail 2015 vindt plaats op dinsdag 29 en woensdag 30 september a.s. in Expo Houten.

www.agfdetail.nl

Publicatiedatum: