Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kruidenteler Green Giant heeft nu landelijke dekking met dc's VS

Green Giant Fresh heeft zijn nationale netwerk van verpakkingsfaciliteiten voor verse kruiden afgerond. Door de nieuwe locaties is er meer capaciteit om kruiden van gecertificeerde lokale en regionale telers te leveren door het hele land. 

De CEO van Green Giant Fresh, Jamie Strachan: "De strategische locaties betekenen een betere efficiƫntie en kortere doorlooptijden. Hierdoor zullen de producten langer houdbaar blijven en zijn er meer voordelen voor zowel de supermarkten als de consument. Onze lokale en regionale gecertificeerde telers leveren lokale kruiden waar mogelijk. Daarnaast putten we uit de gemeenschappelijke voorraad om het hele jaar te kunnen leveren. "

Naast de oorspronkelijke kruidenteler in de buurt van Chicago, IL, verpakt en levert Green Giant Fresh 15 soorten verse kruiden vanuit Saco, ME, Miami, Dallas, Los Angeles en Salinas, CA. Deze landelijke dekking garandeert het hele jaar lang beschikbaar zijn van de meest verse kruiden in de VS en Canada. Daarnaast biedt Green Giant Fresh het meest uitgebreide assortiment aan kruidenzakjes en een compleet assortiment van doorzichtige doosjes met kruiden aan.

Vern Meyer, manager van Green Giant Fresh: "Ik heb in de afgelopen 25 jaar gewerkt voor een aantal grote verse kruidenbedrijven. Ik ben ervan overtuigd dat we nu het hele jaar door consequent kwaliteitsvolle verse kruiden kunnen leveren. "

Bezoek greengiantfresh.com voor meer informatie.
Publicatiedatum: