Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foto's AGF op 70e editie huishoudbeurs

De 70e editie van de huishoudbeurs trok in de afgelopen 9 dagen bijna 244.000 bezoekers aan de Amsterdam RAI. Dat is ruim 20.000 meer dan afgelopen jaar. Zo'n 350 standhouders deden dit jaar hun best om de bezoekers te informeren, charmeren en te laten kopen. De bezoeken gaven dit jaar gemiddeld ook € 20 meer uit dan afgelopen jaar, zo'n 120 Euro per persoon.

In 1950 werd de allereerste Huishoudbeurs georganiseerd. Toen konden bezoekers kennismaken met schuimrubberen matrassen, nylon handschoenen en de staalwolspons. In de beginperiode werd het evenement meerdere keren per jaar gehouden, vandaar dat de beurs dit jaar aan haar zeventigste editie toe is. Nu heet de beurs 'het gezelligste dagje uit met je vriendinnen', al gaan ook mannen er op koopjesjacht. Zelf heb ik ook veel mannen gespot en afgelopen jaar waren er al 25.000, dus dat kan alleen maar meer zijn geworden. AGF gerelateerd zijn onderstaand bedrijven gespot en uiteraard waren er ook weer grote stands aanwezig van Jumbo en Lidl


Kanzi had de mooiste appelen weer uit de kast getrokken


Het team van Kioom's was erg druk met uitleg en de promotie van Kioom's saladedressings. Bij aankoop van 3 flessen heerlijke dressing kreeg je gratis een saladeschaker cadeau.


Nieuw dit jaar: Verstegen Spices & Sauces met heerlijke nieuwe maaltijdmixen, die je uiteraard ook kon proeven ter plaatse.



Evers Specials had flink uitgepakt met Taughetti en heeft alle records van afgelopen jaar verbroken. Er zijn weer duizenden Nederlandse vrouwen bij, die nu snappen dat verse groente ook de basis van een gerecht kan zijn i.p.v. van een "Beilage", en zijn daar ook nog eens razend enthousiast over.


De stand van mijngedroogdfruit.nl. Je kon letterlijk over de koppen lopen


Er was net als afgelopen jaar weinig echt "gratis" te scoren, maar wel enorm veel te proeven. Wij hadden in elk geval weer een superleuke dag.

Auteur: Andrea van den Hoven
Publicatiedatum: