Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sneak Preview Food Center Westland

Op maandag 23 maart worden groentedetaillisten, horecaondernemers, cateringbedrijven en handelaren in groenten, fruit en andere foodproducten in de gelegenheid gesteld om een kijkje te nemen in de in aanbouw zijnde hal van Food Center Westland op het ABC Westland Agri & Food terrein in Poeldijk. Herwi Rijsdijk, directeur van ABC Westland Beheer, zal aanwezig zijn om bezoekers rond te leiden en om vragen te beantwoorden. In de naastgelegen hallen van Best Fresh Group wordt tijdens de sneak preview een rondleiding verzorgd door Job van den Broek van Valstar Holland. Ook zij zullen zich dit voorjaar met enkele units gaan vestigen in het Food Center Westland.



Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Food Center Westland op www.foodcenterwestland.nl. Zij worden op deze wijze als eersten op de hoogte gebracht van de exacte tijden van de sneak preview en de activiteiten, die plaats zullen vinden. .

Officiële opening
De officiële opening van Food Center Westland zal op een later moment in het voorjaar plaatsvinden. Versondernemers, maar ook telersverenigingen bieden vanaf dat moment een scala van versproducten aan in het moderne overdekte groothandelscentrum. Zelfs kwekers gaan hun producten rechtstreeks aan groentedetaillisten, horecaondernemers en cateraars aanbieden.

Speciaal voor detailhandel
Het verse en brede aanbod van groenten en fruit staat centraal in Food Center Westland, de nieuwe overdekte markthal in de Randstad die voldoet aan alle eisen gesteld in HACCP, BRC en IFS. Schoon en veilig. Het nieuwe groothandelscentrum is alleen toegankelijk voor groentedetaillisten, horecaondernemers en cateraars. Particulieren worden niet toegelaten.

Publicatiedatum: