Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agronomia actief met gesneden groenten in Duitsland

Het Italiaanse bedrijf Agronomia Food GmbH is van plan tegen 2016 haar omzet te doen stijgen naar 20 miljoen euro. Mario Ebel, de verkoopdirecteur van Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, legt uit dat er recent nieuwe productielijnen in Duitsland zijn geopend waarin €4,5 miljoen in geïnvesteerd is. Agronomia is ook een samenwerking aangegaan met Gebrüder Bagusat GmbH & Co. KG, een Duits bedrijf. Samen gaan ze gemaksproducten van fruit produceren.


Mario Ebel, verkoopdirecteur voor Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk van Agronomia Food GmbH


Nieuwe productielijn in München

"We zijn trots dat er deze week een tweede productielijn in werking is gegaan voor verse salade. Nu hebben we in totaal 4 productielijnen: twee voor bakken en twee voor consumentenverpakkingen. Het geld om te investeren komt van de beursgang van Agronomia S.p.A in Italië, de holding van Agronomia Food GmbH. Sinds deze beursgang heeft het Italiaanse bedrijf flink geïnvesteerd om te groeien op de Duitse markt. De Duitse markt heeft lange tijd dezelfde bedrijven als vaste leveranciers gehad. Nu komt er een nieuw Italiaans bedrijf dat veel investeert. Dit verandert veel. We zijn de enige producent die heel het jaar door haar eigen producten kan telen en oogsten. We telen in Zuid-Italië en onze prijzen, kwaliteit en traceerbaarheid zijn zeer interessant voor inkopers op de markt," aldus Mario Ebel




Momenteel levert Agronomia aan een aantal supermarktketens in Duitsland, waaronder Aldi Nord, Edeka, REWE, Karstadt, Coop en Allgäuer V-supermarkten.



In 2016 hoopt het bedrijf een nieuwe productiefaciliteit te kunnen bouwen in het noorden van Duitsland.

Mario Ebel
Vertriebsdirektor D-A-CH
Agronomia Food GmbH
Dorfstraße 15, 85445 Aufkirchen
Tel: +49 (0)15234195461
mario.ebel@agronomia.biz
www.agronomia.biz
Publicatiedatum: