Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Martijn van Aalst, Mega Cleaning Products:

Reinigingsproducten met keurmerken voor milieu en voedselindustrie (Food Grade)

Consumenten en bedrijven letten steeds vaker op hunimpact op het milieu. Hierbij past een reinigingsproduct dat met deze trendmeegaat. Mega Cleaning Products uit Roosendaal pioniert op dit gebied met eenassortiment reinigingsmiddelen met verschillende keurmerken, van Ecolabel enFood Grade tot Green Seal en Biobased.

"Als een van de weinige fabrikanten vanhoogwaardige reinigingsproducten hebben wij een brede waaier aan professioneleproducten met twee ecolabels én goedgekeurde producten voor devoedselindustrie," vertelt Martijn van Aalst, commercieel manager bij MegaCleaning Products. "Het betreft wereldwijd erkende labels, zoals Ecolabel, Food Grade, Grean Seal en Biobased. 


Het eerste label is een Europesekwaliteitsgarantie met als doel de negatieve invloed van consumptie enproductie op milieu, gezondheid, klimaat en natuurlijke rijkdommen te beperken.Het Ecologo geeft aan dat een product aan strenge milieu eisen voldoet, dezeeisen gelden voor de hele levenscyclus van een product.

Daarnaast voldoen veel van onze producten ook aan de Biobased norm," vervolgt Martijn. "Dat betekent dat grondstoffen van hernieuwbare oorsprong zijn en de verpakkingen recyclebaar." Het assortiment reinigingsmiddelen bestaat uit vloerreinigers, machinereinigers, industriële ontvetters, neutrale reinigers, interieur reinigers en sanitaire reinigers. "Veel van onze producten hebben een Food Contact label en kunnen dus gebruikt worden in de voedingsmiddelenindustrie."

Mega Cleaning Products is producent enleverancier van milieuvriendelijke en Food Grade reinigingsproducten voor almeer dan 25 jaar. Mega Cleaning Products is actief in heel Europa en biedt de oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. Deze laatste term wordtgebruikt om aan te geven welke reinigingsproducten goedgekeurd zijn voorde voedsel(verwerking)industrie.

Meer informatie:
Mega Cleaning PRODUCTS BV
Martijn van Aalst
T: 31 (0) 165 544100
M: 31 (0)653240762
E: martijn.van.aalst@mega-cleaning.nl
W: 
www.mega-cleaning.nl