Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Domenico Citterio

Italië: Gat in aardappelmarkt verwacht

FreshPlaza sprak met Domenico Citterio, eigenaar van een import- en exportbedrijf uit Verona, over het nieuws uit Nederland met betrekking tot de snel teruglopende aardappelvoorraden. "Het is heel moeilijk om te voorspellen hoe de situatie zal lopen in de komende weken. De kwaliteit vermindert naarmate het voorjaar dichterbij komt sneller dan normaal. We kunnen dus verwachten dat de vraag naar nieuwe aardappelen te vroeg komt."

"Vanwege minder productiegebieden en weersvoorspellingen zal er geen goede oogst geboeld worden. Er lijkt hetzelfde als op Mallorca te gebeuren. Op hetzelfde moment hebben Israƫl en de oostelijke Middellandse Zee, met name Griekenland, Turkije en Cyprus, ook te maken met lage temperaturen, dus we verwachten niet dat deze landen heel snel op de markt zullen verschijnen. Er zou dan ook een gat in de markt rond april, mei en juni moeten ontstaan. Het is afwachten," aldus Citterio.

Voor meer informatie:
Domenico Citterio & C. Srl
Via delll'Industria, 1/b
37036 S. Martino B.A. (VR) - Italy
Tel.: (+39) 045 8780144
Fax: (+39) 045 8780311
Email: info@citteriopatate.it
Web: www.citteriopatate.it
Publicatiedatum: