Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 mei laatste officiële werkdag

Leo Vorstenbos (Van Duijn Transport) 65 jaar

Gisteren vierde Leo Vorstenbos van Van Duijn Transport zijn 65e verjaardag. Leo werkt al sinds 1993 bij Van Duijn. In al die jaren is hij de België-planner van Van Duijn. Hiervoor heeft hij gepland bij Van Spronsen en daarvoor bij Jac Vink uit Rotterdam. Dus zijn kennis is enorm wat betreft de Belgische AGF-klanten. Leo doet de planning van de vrachten en groupage vanuit Nederland naar België maar ook de retourplanning vanuit België waaronder Brussel, Sint Katelijne Waver, Antwerpen en Zeebrugge verzorgt hij alsof het zijn eigen winkel is. Zijn collega's hebben de volgende anekdotes over Leo verzameld.



Allereerst dat Leo, zoals hij zelf zelf zegt, een man van de klok is. Op tijd is 10 minuten voor tijd!

In de dagelijkse planning naar België toe doet Leo de groupagevrachten en de "makkelijke volle vrachten". Als hij een chauffeur een volle vracht geeft, vertelt hij deze altijd dat dit de mooiste vracht is die die dag wordt weggegeven. Daarbij zegt hij vaak tegen de betreffende chauffeur: 'praat er niet over'. Dit vertelt hij gerust tegen tien verschillende chauffeurs per dag. Op deze manier geeft Leo de chauffeurs de indruk dat ze speciaal zijn en zo een vracht verdiend hebben. Hierdoor gaan de meeste chauffeurs voor hem door het vuur en dat werkt bij Leo dan ook twee kanten op en is hij zeer begaan met 'zijn' chauffeurs.

Als hij een vracht groupage opgeeft aan de chauffeur, zegt hij tegen de chauffeur: Ik heb een 'toer' in mijn gedachten met een hoop vuil voor je.' Ook bij het opgeven van een rit met veel adressen aan een chauffeur die hier al jaren ervaring mee heeft, bepaalt Leo nog steeds de volgorde. Want je moet er grip op houden is zijn motto...

Hij is ook een man van de oude stempel en sinds de intrede van de computer doet hij zijn best om het allemaal in te voeren en bij te houden. Maar daarbuiten blijft hij op de oude vertrouwde manier werken met briefjes schrijven en veel belwerk. Leo is zeer punctueel en is zelden op een foutje te betrappen.


Leo is bij ons op de AGF planning en ook bij de andere collega's van Van Duijn een zeer gewaardeerde collega. Hij is bijna altijd aanwezig en hij is begaan met het werk en de chauffeurs, waar hij in de regel al meerdere jaren samenwerkt. Wij als zijn collega's zullen hem in de toekomst gaan missen want Leo is met al zijn ervaring toch ook voor ons nog vaak de vraagbaak. Maar wij wensen hem ook veel plezier met zijn wel verdiende vrije tijd in zijn pensioen. Zijn laatste officiële werkdag zal 22 mei zijn. In het verleden dacht Leo er niet aan om te stoppen op zijn 65e, maar sinds hij opa is geworden, heeft hij zijn mening bijgesteld en wil hij daar toch van gaan genieten.

Wil je Leo met zijn 65e verjaardag feliciteren? Bel dan naar 0174-522251 of mail naar
leo@vanduijntransport.nl.


Publicatiedatum: