Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Arco van Gaalen, Transportbedrijf Koos van Gaalen:

"We zijn met onze klanten meegegroeid"

Tholen - Het wagenpark Transportbedrijf Koos van Gaalen is de laatste paar jaar behoorlijk vernieuwd en uitgebreid. Inmiddels telt het totale wagenpark bijna vijftig auto's, met alleen maar Euro-5 en Euro 6-trucks, de milieuvriendelijkste motoren. "Het materiaal moet op en top zijn. We hebben vijftig visitekaartjes op de weg rijden en die moeten er gewoon goed uitzien", vertelt directeur Arco van Gaalen, die vorig jaar het bedrijf overnam van zijn vader Koos.


Arco van Gaalen

Volgens Arco gaat het na moeilijke jaren in het transport de laatste jaren weer de betere kant op. "Wij mogen ons gelukkig prijzen met een hele mooie klantenkring en we groeien met onze klanten mee. Voor het werk wat we doen, zijn we de grootste in de regio en onze capaciteit en slagkracht is van dien aard, dat we kunnen voldoen aan de wensen van de klant. Voor sommige bedrijven rijden we al tientallen jaren. We gaan voor ze door het vuur met een hoog serviceniveau en natuurlijk door op tijd te zijn. Handelsbedrijven moeten blind op hun vervoerder kunnen vertrouwen."



Internationaal transport is aan Transportbedrijf Koos van Gaalen niet besteed. "Incidenteel doen we weleens een ritje voor een bestaande klant, maar onze core business is het vervoer voor de Nederlandse handelshuizen. Dagelijks gaan onze auto's vanuit het Westland naar Bleiswijk, Waddinxveen, de Wieringermeer, Steenbergen en Zeeland. Wij hebben klanten die nu bellen en een half uur later staat er een auto voor de deur. Daar zijn we heel sterk in. Daar komt nog bij dat onze chauffeurs beschikken over de Westlandse mentaliteit en dat weten de klanten ook te waarderen", vertelt Arco.



In het Hollandse seizoen ligt de focus op het groenten- en fruittransport, maar in de winter vult Van Gaalen het werk op met charterwerk. "Zo rijden we in november en december veel speelgoed, maar we hebben jaarrond ook vier auto's op de weg die zes dagen in de week brood brengen bij de supermarkten", vertelt Arco. Als eerste AGF-vervoerder behaalde Van Gaalen afgelopen jaar het QS-certificaat, een Duits kwaliteitszorgsysteem dat de kwaliteit van groente en fruit in de gehele keten garandeert. "Er moet er toch één de eerste zijn", besluit de transporteur, lachend.

Voor meer informatie:
Arco van Gaalen
Transportbedrijf Koos van Gaalen
ABC Westland 554
2685 DG Poeldijk
Tel: 0174-246086
arco@koosvangaalen.nl
www.koosvangaalen.nl