Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Logistiek op AGF.nl en Groentennieuws.nl

Tholen - Van half februari tot eind maart hebben we een Special Logistiek op onze websites en nieuwsbrieven. Hier zullen we de actuele gebeurtenissen in de logistiek beschrijven en ook bedrijven uit de logistieke sector kunnen hun zegje doen in deze Special.

Wereldwijd groeit het transport van goederen sterk. De transportsector zit weer in de lift. Dat blijkt uit het laatste conjunctuuronderzoek van Transport en Logistiek Nederland (TLN) inzake het vierde kwartaal 2014. De toenemende bedrijvigheid, een kleine groei van het personeelsbestand en lichte omzetgroei in het afgelopen jaar duiden op positieve ontwikkelingen binnen de transportsector. Maar naast deze ontwikkelingen vormen de prijzen, wat ondernemers betreft, een sterk minpunt. Met name prijzen voor transportactiviteiten zijn nog altijd 'onder de maat', aldus de leden van Transport en Logistiek Nederland.

Terughoudend

Wat de vooruitzichten voor transport en logistiek betreft, zijn ondernemers zeer terughoudend. 'Eerst zien, dan geloven', zo redeneren ondernemers in de transportsector. Het merendeel van de ondernemers gaat er van uit dat de bedrijvigheid in 2015 licht zal dalen ten opzichte van 2014.

Nieuws
Het onderwerp logistiek is breed. Mocht je als bedrijf een nieuw product of transportmiddel hebben of weet je belangrijk nieuws uit de sector te te melden, laat het ons weten. Een persbericht kun je insturen naar redactie@agf.nl. Je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel. Natuurlijk is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner binnen deze prominente special.

De special Logistiek duurt anderhalve maand. Een maand adverteren in beide nieuwsbrieven kost € 1.100 en voor zes weken in beide nieuwsbrieven vragen wij € 1.500. Bij de websites betaal je € 630,- voor een maand en € 950 voor zes weken.

Publicatiedatum: