Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schots AGF-bedrijf gaat soepmix aan ALDI leveren

StirFresh, een Schotse groenten- en fruitproducent, heeft onlangs een deal gesloten om AGF te leveren aan 58 Aldi winkels in Schotland. StirFresh zal aan Aldi verse soepmix leveren (600 gram groenten, aardappel en prei voor) en Fresh Vegetable Medley (350 gram wortelen, bloemkool en broccoli). StirFresh werkt al sinds 2013 met Aldi samen.




De eigenaar van Stirfresh, Andrew Stirling: "Deze afspraak met Aldi omvat ongeveer 10% van onze werkzaamheden. Het is de eerste keer dat we direct aan een retailer leveren en hopelijk opent dit deuren naar andere retailers. Dit is een zeer goede zaak voor Schotland en haar telers".

StirFresh levert al ready-to-eat maaltijden aan de publieke sector, zoals aan scholen en ziekenhuizen. Het merendeel van de producten, die StirFresh verkoopt, worden door het bedrijf zelf geteeld. StirFresh heeft een areaal van 400 hectare in Angus.

Voo meer informatie:
Andrew Stirling
StirFresh
Tel: +44 1674 677843
Email: andrew@stirfresh.co.uk
www.stirfresh.co.uk
Publicatiedatum: