Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wim Zeelenberg, Verkoper/Export Manager van Greefa;

Greefa introduceert 1-sporige sorteermachine

Tholen - Op de Fruit Logistica afgelopen week presenteerde Greefa een nieuwe sorteermachine voor rond fruit. Het betreft een sorteermachine voor de kleinere teler. "De MultiSort – zoals deze is genoemd – is compact en snel," vertelt Wim Zeelenberg, exportmanager van het bedrijf, "en ook is hij gemakkelijk te bedienen met een simpel touch screen. Daarnaast beschikt de machine over een accurate weegbrug en lost het de vruchten naar twee kanten. Sommige telers hebben behoefte aan snel, compact en eenvoudig en deze machine is dat."


Arjan Dol en Wim Zeelenburg bij de MultiSort op de Fruit Logistica in Berlijn

Greefa is een van de grote jongens als het gaat om het leveren van sorteermachines voor de fruitteelt. De technologie in het sorteren van fruit gaat steeds verder en elk jaar worden de machines geavanceerder. "Aan de buitenkant van de machine kun je eigenlijk nauwelijks nog veranderingen zien," aldus Zeelenberg. "De veranderingen zitten aan de binnenkant. Zo wordt er gewonnen op camera- en LED technieken, snelheid en nauwkeurigheid."



"Maar," gaat hij verder, "hoe geavanceerder de machine, hoe groter de investering. Ook kunnen meetsystemen en de achterliggende software heel geavanceerd zijn, maar ook heel specifiek. Met deze sorteermachine kan praktisch alles op gewicht gesorteerd worden: van tomaten tot kiwi's en van peren tot nectarines. Ook kan de machine een grote variëteit aan maten en gewichten verwerken, wat ideaal is voor de teler met meerdere fruitsoorten."

Voor meer informatie:
Greefa
Wim Zeelenberg
Langstraat 12
4196 JB Tricht
M: 0653-547839
E: wjzeelen@caiw.nl
www.greefa.com