Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agrobiodrom wil bio-teelt Drôme-Ardèche-Provence verder ontwikkelen

Agrobiodrom is een samenwerkingsverband van telers uit de Drôme, de Ardèche en de Vaucluse, die sinds 15 jaar gespecialiseerd zijn in biologische groenten en fruit.

Agrobiodrom bevindt zich in de driehoek Drôme-Ardèche-Provence – een streek met een rijke land- en tuinbouwproductie. De diversiteit van het landschap maakt dat dit gebied bekend staat als één van de mooiste teeltgebieden van Frankrijk voor groenten en fruit.



Agrobiodrom biedt een rijke variëteit aan biologische producten met de mogelijkheid om deze in grote hoeveelheden te produceren: knoflook, ui, sjalot, courgette, tomaten, aubergine, sla, artisjokken, asperges, rode kool, groene kool, bloemkool, witlof, spinazie, venkel, tuinbonen, sperziebonen, tuinkruiden et cetera. Verder: abrikozen, perziken, kersen, nectarines, frambozen, aardbeien, rode bessen, bosbessen, peren, appelen, kiwi, amandelen, kaki – kortom vele fruitsoorten!

De ambitie van Agribiodrom is: het ontwikkelen van de lokale en internationale productie en consumptie van biologische groenten en fruit.



Een nauwe samenwerking met producenten en klanten is voor Agrobiodrom een eerste vereiste, aangezien de kwaliteit van de biologische producten hier nauw mee samenhangt.

Voor meer informatie:

Agrobiodrom
Quartier Saint Martin
26270 Loriol sur Drôme
Tel : 0033 475 638600 (Frans en Engels gesproken)
Tel : 0033 482 327033 (Nederlands gesproken)
Fax : 0033 475 638601
contact@agrobiodrom.fr
www.agrobiodrom.fr
Publicatiedatum: