Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agro AdviesBuro gaat verder als AAB

Agro AdviesBuro gaat vanaf vandaag verder onder de nieuwe naam AAB. Reden voor deze naamswijziging zijn de ontwikkelingen van de klanten en de dienstverlening op nationaal en internationaal vlak. Agro AdviesBuro bestaat in 2015 precies 30 jaar. Een bedrijf dat is opgericht met de visie om als adviseur in de glastuinbouw met kennis, ervaring en daadkracht een oplossingsgericht advies te leveren. Het bedrijf is uitgegroeid naar 30 gedreven medewerkers met knowhow van de sector, maar allemaal gespecialiseerd in hun eigen vakgebied.

Niet alleen de klanten van het bedrijf hebben zich ontwikkeld, maar ook de diensten. AAB waardeert naast onroerend goed ook bedrijfsbelangen, ontwikkelt hightech kascomplexen over de hele wereld, schrijft maatwerk bestemmingsplannen en realiseert innovatieve energietoepassingen, zoals aardwarmteprojecten. Onder de klanten bevinden zich inmiddels ook veel buitenlandse opdrachtgevers en tevens maken opdrachtgevers van buiten de sector steeds vaker gebruik van de specialistische kennis.

Wat is er veranderd?
De oude naam Agro AdviesBuro is internationaal lastig uit te spreken, wordt nogal eens geassocieerd met landbouw en verward met de vele bedrijfsnamen die het woord "Agro" in zich hebben. De nieuwe naam: "AAB" geeft het karakter van het bedrijf perfect weer: eenvoud, logisch en met beide voeten op de grond. AAB vindt het belangrijk om te communiceren wie ze zijn en wat ze kunnen: Adviseurs, Ingenieurs en Makelaars.

Voor meer informatie:
AAB
Tel:0174-637637
www.AABnl.nl
Publicatiedatum: