Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Valentijnsaardappelen

In samenloop met de supermarktadvertenties voor Valentijnsdag,heeft Potandon Produce zijn nieuwste reclame-icoon verbeterd: de Klondike Fairies.

De Klondike Fairies sieren de zakken van de nieuwste aardappelrassen van Potandon: Klondike Royale ™. Bloeiende rozen en rode kleuraccenten werden aan de feeën toegevoegd om de verpakking een feestelijke twist te geven. De afbeelding wordt tijdelijk gebruikt voor geprinte advertenties en op social media, speciaal voor de dag van de liefde.



De Klondike Royale ™ aardappel heeft een gele binnenkant en violetkleurige 'kusjes' op de schil. De aardappel wordt verpakt in zakken van 3 £ (€ 4,02) en £ 5 (€ 6,72). "De slogan van de feeën en het product, 'Taste the Love in Every Bite', zijn bedoeld om de consumenten emotioneel te bereiken en zo de verkoop te stimuleren", zegt de directeur van marketing, verkoop & innovatie, Ralph Schwartz. De grootschalige distributie van het product is net aan de gang, maar het nieuwe ras krijgt positieve reacties vanwege haar aantrekkingskracht en geweldige smaakervaring.

Voor meer informatie:
Rebekah Clark
Potandon Produce
Tel: +1 208-557-5131
Email: rclark@potandon.com
www.potandon.com
Publicatiedatum: