Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Red Diamond'-peren en 'Starr Ranch'-appelen

'Love Your Heart!' campagne promoot Valentijnsdag

Op zoek naar de perfecte manier om Valentijnsdag en de American Heart Month te promoten op hetzelfde moment? Oneonta Starr Ranch Growers (OSRG) geeft het antwoord met de Love Your Heart!-campagne die bestaat uit de promotie van het label Red Diamond van 'Red Anjou'-peren en het label Starr Ranch van het merk 'Red Delicious'-appelen.

Scott Marboe, directeur Marketing bij OSRG, stelt dat de levering en kwaliteit van beide producten uitstekend in orde is. De peren en appelen zijn verkrijgbaar in een mooi verpakte 3-ponds zak, maar ook in traditionele verpakking of plasticzakken.



De 'Red Delicious'-appelen zijn mild, zoet en knapperig en al lange tijd 'America's Sweetheart' snack. Ook is de voedingswaarde hoog met slechts 130 calorieën per appel. De appelen zijn vet-, natrium- en cholesterolvrij en bevatten veel vitamine C en vezels.

De zoete en zachte 'Red Anjou'-peer is allround. Een echte snack, maar ook een aanvulling op een avondmaaltijd. Snijd de peer in verse salades of rasp het bijvoorbeeld en gebruik het als vulling voor pannenkoeken. Een peer bevat slechts 100 calorieën per portie en is een goede bron van vitamine C, een bron van vezels en zijn vrij van natrium, vet en cholesterol.

In de campagne "28 Days of appels," geeft USA Apples informatie over de voordelen van appelconsumptie. Uit een studie van de Ohio State University bleek dat het eten van een appel, over een periode van vier weken, leidt tot verlaagde bloedspiegels van geoxideerd LDL met 40 procent." LDL is het slechte cholesterol dat hart- en vaatziekten veroorzaakt.

Oneonta Starr Ranch Telers heeft vorig jaar samen met USA Apples middels het populaire 28-dagen-spotje meer dan 15 miljoen consumenten bereikt.

Voor meer informatie:
Scott Marboe
Oneonta Starr Ranch Growers
Tel: +1 509-888-5120
Email: scottm@starranch.com
www.oneonta.com
Publicatiedatum: