Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

REWE breidt samenwerking met IFCO in Duitsland uit

IFCO SYSTEMS heeft zijn samenwerkingsovereenkomst met de REWE Group vervroegd verlengd. IFCO zal de REWE supermarkten en PENNY discountwinkels voorzien van een zwarte versie van de Lift Lock RPC. Dit is een debuut op de Europese markt. 

Met de introductie van de Black Lift Lock RCP zal REWE beschikken over een optimaal verpakkingssysteem voor groenten en fruit. Naast de logistieke voordelen van de nieuwste IFCO trays (extreem lage stapelhoogte, meer interieur volume, meer lagen per pallet, betere productbescherming, verbeterde ergonomie) vallen ook het elegante design en de nieuwe kleur bij REWE in de smaak. "Dit displaysysteem onderstreept onze hoge kwaliteitseisen voor groenten en fruit," aldus Eugenio Guidoccio van de REWE groep.

De bedrijven zijn van plan de nieuwe IFCO trays de komende maanden geleidelijk te introduceren in alle winkels van de REWE Group in Duitsland en onderzoeken daarnaast de mogelijkheid de samenwerking in de toekomst uit te breiden naar andere toepassingen. "We zijn in gesprek over de introductie van de Caja de Oro bananen, RPC voor bananenimport en het gebruik van IFCO kratten voor andere productgroepen, zoals eieren en vlees," zegt Michael Meierhöfer, vice-president Noord en Centraal-Europa.
Publicatiedatum: