Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Antwerpen Milieutechniek wordt VAM-Watertech

"Internationale ambities met oplossingen voor 95% besparing op AGF proceswater, gezondere AGF en minder belasting voor ons milieu vragen om een passende uitstraling van ons bedrijf. Dat is de reden dat we onze naam en huisstijl en hebben vernieuwd. Voortaan zullen wij opereren onder de naam VAM-Watertech", vertelt Eduard van Antwerpen.

Van Antwerpen Milieutechniek is inmiddels al 20 jaar actief in waterzuivering en dan vooral waterzuivering voor de agrofoodsector. "Deze sector kent behoorlijke uitdagingen; voor een groeiende wereldbevolking meer en betaalbare voeding produceren en haar voorzien van voldoende zuiver water. Maar ook het belang van voedselveiligheid, kwaliteit en duurzaamheid wordt steeds groter voor onze samenleving. VAM-Watertech wil haar bijdrage hieraan leveren en zal zich in de toekomst nog verder specialiseren in het ontwikkelen en leveren van economische, innovatieve en betrouwbare waterzuiverings- oplossingen die de kwaliteit en veiligheid van AGF-producten verbeteren. Dit is goed voor de Agrofood-sector, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan de consument en de maatschappij. Dit is ons committent aan u en met deze naam en slogan willen wij dit extra benadrukken."


Statutair verandert er overigens niets, Eduard van Antwerpen is en blijft eigenaar.
Met de nieuwe naam en huisstijl introduceert het bedrijf ook een nieuwe website: www.vam-watertech.com

Voor meer informatie:
Eduard van Antwerpen
VAM Watertech
Monsterweg 64
4454 AC Borssele
Tel.: +31 (0)113 - 65 58 80
www.vam-watertech.com
Publicatiedatum: